18 листопада 2013

22:40
Лівий захисник львівських «Карпат» Володимир Костевич дебютував за молодіжну збірну України у матчі проти збірної Швейцарії відбіркового циклу до Чемпіонату Європи 2015 року. І саме гравець «зелено-білих» був одним з найкращих у матчі.
18:51
Голова Львівської обласної організації УДАР, народний депутат України Ярослав Гінка в неділю влаштував скандал працівникові ДАІ в центрі Львова. Нардепові не сподобалось, що даівець попросив його дружину показати права, коли та припаркувалась під знаком «Зупинка заборонена». Посвідчення нардепа від штрафу врятувало, а от від розголосу – ні. Поруч було занадто багато журналістів, які прийшли висвітлювати мітинг на підтримку євроінтеграції, де, власне, і виступав пан Гінка.
17:45
Головний тренер львівської волейбольної команди «Барком-Кажани» Віктор Михальчук поділився своїми враженнями від Суперліги. Також він розповів, як його команда дає собі раду з новими викликами в найпрестижнішому волейбольному дивізіоні країни.
15:38
Відтепер львів'яни та гості міста, зайшовши на сайт Easywаy, можуть в будь-який момент побачити де перебувають автобуси маршруту № 3а і коли вони будуть на потрібній зупинці. Щоправда, це наразі єдиний маршрут, за автобусами якого можна спостерігати он-лайн. Загалом у Львові 53 маршрути, які обслуговують п'ять фірм-перевізників. І перевізники досі остаточно не визначились, чи варто показувати як насправді їздять львівські автобуси.
14:50
Злободенну тему Грибовицького сміттєзвалища підняли сьогодні у Львові. Зібравши чималу зацікавлену «прес-аудиторію», говорили на тему, яка давно цікавить як владу, так і пересічних львів'ян. Однак, найактуальнішою проблема найбільшого сміттєзвалища Львівщини є для жителів Грибович, які багато років потерпають від того «сюрреалізму», на який перетворилася їх місцевість.
13:59
У Львові нова біда – найбільший міський храм Львова окупувала так звана «секта Догнала». Ні судді, ні міська влада не можуть впоратися з сектантами. У відчаї міський голова звернувся за допомогою до міських депутатів та СБУ.
13:17
Нещодавно в Національному музеї у Львові ім. А. Шептицького відбулося урочисте відкриття експозиції робіт відомого митця – Мирона Левицького. Виставка приурочена до 100-ліття від дня народження митця. Виставка робіт була доставлена з-за океану, тим не менше, належить пензлю українського митця.
10:58
У галереї „Дзиґа” нещодавно було відкрито доволі нетиповий для львівського мистецького простору проект „Колекція”. Його автор – ужгородський художник Габріел Булеца. Роботи, представлені в експозиції – це спроба тлумачення матеріальної системи світу в її різних проявах.