«Кольорова колискова»: доросле втілення дитячих мрій

Оля Юречко  |  П'ятниця, 15 листопада 2013, 11:10
Виставка картин на дитячу тематику відкрилася у галереї «Сливка». Експозиція під назвою «Кольорова колискова» містить роботи понад 20-ти художників, таких як: А.Атоян, О. Каменецька-Остапчук, П. Гарпаш, І.Драган, Н.Капінос, О. Черкасова, Я. Дідул, М. Грицик, І. Мориквас, І. Гібей, В. Буряник, К. Добранська, Н. Курій, Т. Кеб-Романюк, С. Макушин, Л. Лисюк-Макушина, С. Лупул, І. Фартух, А. Шпрінгер, Н. Швець та ін.
«Кольорова колискова»: доросле втілення дитячих мрій

Виставка «Кольорова колискова» – різноаспектна за стилем і наповненням «збірка» чудових художніх творів про безтурботне дитинство. Є тут і малятка-ангелятка, і сонні кошенята, фантастичні істоти і казкові персонажі. Яскраві картини у стилі кубізм поєднуються з неоромантичними полотнами, а модерністичне зображення прекрасно доповнюють картини у класичному стилі.

Така собі художня, творча антитеза, яка, кожна зокрема, містить окрему алегорію в сукупності своїй уособлює єдину думку – щасливе дитинство. А відображене воно у безлічі речей: у щасливій дитячій посмішці, у маминих руках, у маленьких янгелятках, сонцю, квітах, зірках і мріях.

Цікаві, філософські і водночас позитивні, яскраві роботи художників надихають та дарують позитивні емоції. Їх варто побачити і відчути.

 

comments powered by HyperComments