Львівська обласна прокуратура роздає квартири навіть прибиральникам!

Катерина Поліщук  |  Середа, 13 листопада 2013, 15:57
Аукціон небаченої щедрості. Один з прибиральників, який наводить чистоту в кабінетах прокурорів, отримав за невтомний труд – квартиру в новобудові на Сихові у Львові. А чого б не дати? Прокуратура цього року отримала квартиру безкоштовно від Львівської міської ради. І не одну, а десять!
Львівська обласна прокуратура роздає квартири навіть прибиральникам!

Ім’я невтомного прибиральника прокуратура Львівської області не називає, посилаючись на конфіденційність таких даних. Також прокуратура замовчує площу квартири. Відомо лише, що це квартира № 138 у новобудові на вул. Вернадського, 42 і те, що раніше це була службова квартира, яку прокуратурі надала Львівська міська рада влітку цього року.

За словами керуючої справами виконкому ЛМР Марти Литвинюк, міськрада в межах своїх повноважень і компетенцій забезпечує квартирами малозабезпечених, багатодітних мешканців та органи державного управління. Відтак, міська рада отримала від забудовників цю квартиру і передала прокуратурі як службову.

Натомість, вже 1 листопада 2013 року на прохання прокуратури виконком вилучив помешкання на Вернадського з числа службових. А прокуратура, своєю чергою, надала житло прибиральнику, який був зарахований на квартирний облік згідно з Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в УРСР. – повідомляють «Наші гроші. Львів».

Загалом, з  2004 року по сьогодні Львівська міська рада надала прокуратурі Львівської області 65 квартир! Найщедрішими були 2011-й та  2013-й роки – по 10 квартир та 2012-й  рік, коли прокуратура отримала 32 (!) службові квартири.

comments powered by HyperComments