26 січня 2014

23:53
Людей, які вирішили вночі стояти біля Запорізької обласної державної адміністрації, жорстоко розігнали «тітушки» з бітами. Прикривали їх працівники "правоохоронних" органів.
22:41
Біля пам'ятника Шевченку в Донецьку зібралися прихильники влади для захисту місцевої обласної адміністрації від тих, хто підтримує Євромайдан. Закінчилося це бійкою між учасниками мітингу на захист влади.
21:43
Колектив київської команда «Беркут-2» через драматичні події в країні вирішив змінити свою назву. Така інформація з’явилася на офіційному сайті Аматорської хокейної ліги, де й виступає цей столичний клуб.
19:49
Під час пікетування обласної державної адміністрації у місті Дніпропетровську так звані «тітушки» відкрили вогонь з травматичної зброї по мітингувальниках. У наслідок цього постраждали чотири активісти. Зокрема, і "ультрас" місцевого футбольного клубу «Дніпро».
18:59
В центрі Львова на Євромайдані з’явилась скринька для пожертв «Правому сектору». Поруч розташований великий плакат з написом «На потреби Правого сектору», а знизу опис речей, які потрібні радикалам в боротьбі з провладним режимом.
18:25
Сьогодні на мітингу в Черкасах близько тисячі мітингувальників проголосували за створення Народної ради. Першочерговою вимогою новоствореного органу стала відставка з посади голови обласної державної адміністрації Сергія Тулуба. Такого ж кроку черкащани очікують і від голови обласної ради Валерія Черняка.
17:33
На перший зимовий збір львівського клубу в Туреччині заплановано багато спарингів. І хоча погода вносить свої корективи у розлад матчів, гравці сподіваються, що наступну гру вони таки зможуть зіграти.
16:45
У Львові активісти громадської ініціативи „Економічний бойкот регіоналів” заблокували роботу двох гіпермаркетів, які знаходяться у Львові. Це гіпермаркети на вулиці Городоцькій та Богдана Хмельницького. Торгові центри належать регіоналам: депутату ВР Олександру Герезі та його дружині Галині Герезі, секретарю Київради.
15:49
Після того як було заблоковано Рівненську ОДА та створено виконавчий комітет нового органу – Народну раду, жителі обласного центру ініціюють появу нового народного виконкому та муніципальної міліції, яка формуватиметься з працівників внутрішніх органів та мешканців Рівного.