9 січня 2014

19:12
Чиновнику Львівської міськради, який під час відпустки був активістом львівського Євромайдану, пропонують закрити кримінальне провадження взамін на повне визнання своєї вини. Керівництво Львова вже заявило, що це тиск.
17:23
Наступний товариський матч національна збірна України може зіграти у Львові на «Арені Львів». Те, що галицький стадіон не може приймати офіційні матчі національної команди, львівським вболівальникам компенсують товариськими іграми.
16:24
Не перший рік в українському футболі поруч із професійними турнірами, такими як Прем’єр-ліга та Перша і Друга ліги, проходить молодіжна першість. Основним завданням такої системи є підготовка та розвиток молодих і талановитих вітчизняних футболістів, які повинні підсилювати провідні клуби та національні збірні різних вікових категорій. Пропонуємо прослідкувати долю футболістів «молодіжки» львівських «Карпат», які здобували золоті медалі молодіжного чемпіонату України.
13:57
Спочатку автоколоною на Київ, а з Києва на Харків – такий маршрут оголосили організатори автопробігу на Форум Євромайданів у Харкові, який відбудеться на вихідних, 11-12 січня. Львівська автоколона, окрім інформаційних матеріалів про цілі та мету Євромайдану, привезе з собою вертеп.