19 січня 2014

23:45
Сьогодні, 19 січня в день свята Богоявлення Господнього біля міської Ратуші у Львові відбулося загальноміське освячення води за участі священників різних християнських конфесій. Воду для львів’ян освятили у посудині ємкістю понад 2 тонни.
23:21
Близько трьох десятків людей з каструлями на голові сьогодні пройшли центром Львова в знак протесту проти норм нового українського законодавства, яке значно обмежує права і свободи громадян.
21:37
Нещодавно у львівській книгарні „Є” відбулася презентація книги для підлітків Сергія Гридіна „Не такий”. Новинку представляли автор разом із Мар’яною Савкою, головним редактором видавництва „Старого Лева”, яке видало книгу.
20:58
Лідерка Євромайдану львівська співачка Руслана разом з українською громадою у Брюсселі готує мітинг та готується виступати на засіданні Європарламенту з вимогами конкретних дій Європи щодо ситуації в Україні.
18:05
Нігерійський півзахисник львівських «Карпат» Самсон Годвін провів у зелено-білій футболці найбільше матчів серед легіонерів, які будь-коли виступали за «левів». До його здобутку серед гравців із закордонним паспортом і близько ніхто не підступився.
17:00
У кінці січня та на початку лютого національна збірна України з футзалу побореться за першість у цьому виді спорту в Старому Світі. Фінальна частина Євро-2014 року пройде у двох бельгійських містах Антверпені та Шарлеруа.