У Дніпропетровську «тітушки» стріляють по фанах «Дніпра» (ВІДЕО)

Остап Нетахата  |  Неділя, 26 січня 2014, 19:41
Під час пікетування обласної державної адміністрації у місті Дніпропетровську так звані «тітушки» відкрили вогонь з травматичної зброї по мітингувальниках. У наслідок цього постраждали чотири активісти. Зокрема, і "ультрас" місцевого футбольного клубу «Дніпро».
У Дніпропетровську «тітушки» стріляють по фанах «Дніпра»  (ВІДЕО)

«Тітушки» намагалися завадити мітингувальникам проводити свою акцію протесту біля будівлі облдержадміністрації. Під час сутичок між людьми та «тітушками» також постраждали декілька людей. Про це повідомляє видання  «Цензор.нет».

Під час пікету радикально налаштовані мітингувальники вдалися до штурму подвір’я обласної державної адміністрації. У результаті цього штурму зламали паркан. Після цього до людей вийшов  заступник губернатора Анатолій Крупський, який пообіцяв, що вони "розберуться" з тітушками. Але після того, як активісти почали вимагати відкрити карні справи, тітушки знову почали атакувати мітингувальників.

Розпочалась сутичка, внаслідок якої багатьох людей відправили до лікарні з травмами. Видання також зазначає, що міліція стояла осторонь і втручалась лише в тому випадку, коли потрібно було захищати тітушок - тоді вони обливали протестувальників водою.

Зазначимо також, що активіста, який ходив на переговори з тітушками, затримала міліція.

Окрім цього, тяжке поранення отримав фан «Дніпра». Відповідне повідомлення та відеозапис на Youtube розмістив користувач massaprichinofficial.

«Група молодих людей спортивної зовнішності почали стріляти по ультрас без попередження. Кілька людей поранено. Один, схоже, у важкому стані», – зазначено у повідомленні.

Фото: Цензор.нет

comments powered by HyperComments