Бартуловіч про наступного суперника «Карпат»

Дмитро Майстренко  |  Неділя, 26 січня 2014, 17:27
На перший зимовий збір львівського клубу в Туреччині заплановано багато спарингів. І хоча погода вносить свої корективи у розлад матчів, гравці сподіваються, що наступну гру вони таки зможуть зіграти.
Бартуловіч про наступного суперника «Карпат»

Наступним суперником «зелено-білих» буде хорватський клуб «Спліт». Так, як через зливу «карпатівці» відмінили гру проти команди «Насаф», то серйозно налаштовуються на наступного свого суперника.

Розповісти про найближчого суперника «Карпат» взявся хорватський легіонер команди Младен Бартуловіч. Також він декількома словами згадав і про відмінений матч з ФК «Насаф».

«Почнемо з того, що у нас не було спарингу проти ФК «Насаф». Умови для футболу не відповідали, на полі калюжі, та й під час блискавок небезпечно грати. Добре, що гру відмінили.

Щодо «Спліту», то ця команда дуже непогано виступає протягом кількох останніх років. Сам клуб старий, але дуже довго він ніяк не міг вийти до вищої ліги. Нарешті йому це вдалося і він піднявся аж на четверту сходинку, виступав в єврокубках.

Можу сказати, що це хороша і досвідчена команда, в якій виступає не мало відомих виконавців. Дуймовіч, який свого часу грав в Росії, екс-гравець збірної Хорватії Біліч, це досвідчений нападник, який 10 років виступав в Іспанії. У складі також є Кріжанац, який вигравав з «Зенітом» Кубок УЄФА, але зараз він травмований.», – розповів Младен про найближчого суперника.

Також Бартуловіч і розповів про хорватський футбол загалом. Зокрема, він зазначив, що мало відбулося глобальних змін у політиці хорватських клубів.

«Клуби прагнуть виховати молодого гравця і продати його в європейський клуб. Зараз у хорватів є серйозна перевага – паспорт Євросоюзу. Відповідно, вже в 17-18 років вони їдуть за кордон. Але є кілька багатших клубів, які можуть дозволити собі купувати легіонерів. Зокрема, це «Рієка» та «Динамо» із Загреба», – підсумував Бартуловіч.

Наступний запланований поєдинок проти «Спліта» «зелено-білі» проведуть у понеділок, о 17:30.

Фото з сайту вболівальників ФК "Карпати"

comments powered by HyperComments