У Львові мітингувальники заблокували роботу двох „Епіцентрів”

Наталі Істоміна  |  Неділя, 26 січня 2014, 16:42
У Львові активісти громадської ініціативи „Економічний бойкот регіоналів” заблокували роботу двох гіпермаркетів, які знаходяться у Львові. Це гіпермаркети на вулиці Городоцькій та Богдана Хмельницького. Торгові центри належать регіоналам: депутату ВР Олександру Герезі та його дружині Галині Герезі, секретарю Київради.
У Львові мітингувальники заблокували роботу двох „Епіцентрів”

    На окружній дорозі Львова активісти перекрили єдиний заїзд для автотранспорту до „Епіцентру”. Там побудували барикади із мішків зі снігом. Таким чином покупці не можуть під`їхати за товаром, хоча, за словами мітингувальників, таких особливо і нема. Керівництво гіпермаркету відреагувало на події в оригінальний спосіб і оголосило переоблік.

    В’їзд до „Епіцентру”, що на вулиці Богдана Хмельницького, також заблоковано. Проте, цей гіпермаркет роботу не припинив. Активісти у цьому гіпермаркеті збираються використати тактику блокування кас. Її суть полягає у тому, що покупець набирає повний візок товарів, чекає поки касир проб’є їх,  а тоді  відмовляється платити. Після цього  касиру і охоронцю доводиться робити повернення товару. Як зазначають активісти, так буде заблоковано збут без порушення законодавства і можливості притягнення до будь-якої відповідальності.

    У рамках даної ініціативи раніше учасники „Економічного бойкоту регіоналів” роздавали листівки відвідувачам інших львівських підприємств, що контролюються чи належать членам Партії регіонів. Інформацію про банки, магазини і підприємства членів ПР також поширювали через соціальні мережі з закликами ігнорувати ці установи, вчиняли й більш радикальні дії щодо магазинів і банків членів ПР.

Фото: Захід нет

comments powered by HyperComments