3 січня 2014

15:00
Завтра Євромайдан-Ужгород планує автопробіг до дачі Віктора Медведчука, політична кар'єра якого колись була тісно пов'язана із Закарпатською областю. 4 січня о 13:00 учасники планують зібратися на трасі Київ-Чоп біля ресторану "Наталі" і рушити до місцевої дачі Медведчука в Жденієво, селищі міського типу Воловецького району Закарпаття.
14:34
На сьогодні, 3 січня на 17:00 заплановані збори з утворення Організаційного комітету (робочої групи) обласного осередку всеукраїнського об'єднання "Майдан". Вони мають відбутись у приміщенні Львівської обласної організації Українського товариства охорони пам'яток історії та культури за адресою: вулиця Коперніка, 40-А.
13:42
У президента Януковича, прем'єра Азарова та секретаря Ради національної безпеки та оборони Андрія Клюєва, як і в його брата — заступника голови Партії Регіонів народного депутата Сергія Клюєва, є справжній експерт з оптимізації сплати податків і приховування кінцевого власника, а простою мовою — «відмивання грошей». Ця людина походить з крихітної альпійської держави Ліхтенштейн, її звуть доктор Рейнхард Прокш.