11 січня 2014

03:14
У Львові провели ще один масовий захід в рамках Всеукраїнської акції "Бойкот бізнесу ПР". На цей раз інформаційні пікети відбулися біля магазинів «Епіцентр», «Нова Лінія», «Крез-Шок» та «Родинна Ковбаска». За словами активістів, гроші з цих торгових точок ідуть в кишеню власників-регіоналів, а далі - до партійну касу Партії регіонів.
17:38
У другому матчі восьмого туру львівський волейбольний клуб "Барком-Кажани" вдруге не зумів нічого протиставити лубенському "Фавориту". Гості впевнено провели й другу зустріч туру у Львові і переможцями повертаються додому. Сьогоднішня зустріч між командами закінчилася з рахунком 1:3 на корись "Фаворита".
15:35
Початок другої частини сезону 2013/2014 років футзальної Екстра-ліги відразу порадував уболівальників «енергетичним дербі». Сусідні географічно команди зі Львова та Івано-Франківська у новому році розпочали очним протистоянням. І сильнішого не виявили. Матч закінчився результативною нічиєю 2:2.
13:50
Львів втратив ще одну пам’ятку архітектури місцевого значення. Екскаватором зруйнували будівлю з якої починав свою роботу український шпиталь «Народна лічниця» заснований Митрополитом УГКЦ Андреєм Шептицьким. ТОВ «Розвиток нерухомості» розчистив ділянку від історичних будівель щоб почати будівництво елітної багатоповерхівки. Зараз там триває пікет пам’яткоохоронців, громадських діячів та місцевих мешканців, які намагаються зберегти принаймні те, що лишилось.