5 січня 2014

23:17
Активісти руху «Економічний бойкот регіоналів» кілька годин їздили автомобілем по Львову та через гучномовці закликали не купувати товари і послуги фірм, що належать регіоналам. Для бойкоту бізнесу регіоналів навіть спеціально створили проморолик.
18:43
Передноворічна метушня вже змінилась більш спокійним настроєм усіх, хто радо зустрічає Різдвяні свята. Святкові застілля потихеньку згасають, а попереду – ще вдосталь вихідних. І так хочеться порадіти одному з найпрекрасніших свят – Різдву на свіжому повітрі з рідними та близькими, зануритись у атмосферу див, тепла та щирих посмішок.
15:41
Свій перший поєдинок у новому 2014 році львівські баскетболісти провели в гостях у Івано-Франківську проти місцевої "Говерли". Так, другу половину сезону "політехи" відкривали західноукраїнським дербі. І не зуміли переграти франківських "ведмедів". Господарі майданчика до свят-вечора зробили своїм вболівальникам чудовий подарунок і перемогли львів'ян з рахунком 78-75.
12:52
Закарпатський Євромайдан міста Ужгород автопробігом «МедведЧухай геть!» висловив свій протест Віктору Медведчуку, одіозному лідеру громадської організації «Украинский выбор», який ще у 1990-х роках "запав у душу" жителям регіону.