21 січня 2014

23:11
Як і обіцяли, львівські журналісти почали активно реагувати на утиски влади. Першим під прискіпливу увагу місцевих ЗМІ потрапив Олександр Рудяк - начальник ГУ МВС у Львівській області - за утиски мітингувальників, які не впустили внутрішні війська Львівщини на розгін Євромайдану в Київ. На обговорення громадськості винесли бізнес його сім’ї.
20:07
У черговому турі регулярного чемпіонату України з хокею львівський клуб «Леви» здобув впевнену перемогу над столичними «Генералами». Хокеїсти львівської команди виграли два з трьох періодів, й у підсумку святкували загальну перемогу з рахунком 5:3.
18:36
Півзахисник «зелено-білих» Андрій Ткачук, який у першій половині сезону виходив на поле з капітанською пов'язкою, більше за львівську команду не зіграє. Гравець і клуб розірвали контракт за обопільною згодою.
14:29
За 2013 рік в Україні було зареєстровано 496 порушень свободи слова. У 2014 році свободі слова можуть перешкоджати і на «законному» рівні – завдяки низці рішень, ухвалених Верховною Радою «ручним» голосуванням 16 січня.