17 січня 2014

00:05
Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) зацікавився проектом «Львівводоканалу» з переробки мулу з очисних споруд в біогаз і електроенергію. Якщо водоканалу вдасться втілити задумане, то він щороку зароблятиме на "зеленому" тарифі більше 50 мільйонів гривень.
23:55
Сьогодні, 17 січня, у Львові активісти «Правого сектору» Євромайдану вчинили акт вандалізму над магазинами і банками, які належать членам Партії регіонів, а також закидали фаєрами обласну прокуратуру. Жодного активіста міліції затримати не вдалося.
22:46
У столиці Галичини поменшало на одного суперника у боротьбі за право проведення Олімпійських ігор 2022 року. Свою кандидатуру з цієї боротьби зняла шведська столиця Стокгольм. Таким чином в України трохи зросли шанси вслід за чемпіонатами Європи з футболу-2012 та баскетболу - 2015 провести ще й Олімпійські зимові змагання.
20:32
У черговому матчі вітчизняної баскетбольної Суперліги львівська "Політехніка-Галичина" вдома не зуміла переграти столичний баскетбольний клуб "Київ". В основний час команди не зуміли виявити сильнішого, а в додатковій п'ятихвилинці точнішими виявилися гості Львова. Після фінальної серени на табло красувався рахунок 76-80 на користь БК "Київ".
17:56
У Львові відбувся демонстративний парад-протест проти 11 законів, які прийняла ВРУ. Ці закони безпрецедентно обмежують права громадян на мирні зібрання, свободу думки і слова, тому активісти львівського Євромайдану влаштували "парад касок і масок".
10:53
16 січня, в чергове програвши разом з іншими опозиціонерами протистояння в парламенті з регіоналами, допустивши прийняття цілого пакету законопроектів та, головне, державного бюджету на 2014 рік, Яценюк з пересердя вирішив хоч десь, хоч якимось «успіхом» потішитися. А тому на терміновому засіданні фракції ухвалили рішення виключити з фракції колегу - Романа Забзалюка.
00:45
За гроші, які торік витратили з міського бюджету на саморекламу депутатів і міського голови, у Львові можна було б облаштувати 10 дитячих майданчиків вартістю 50 тисяч кожен. Натомість депутати разом з мером використали ці гроші, для того щоб показати свої обличчя по телебаченню чи надрукували про себе в газеті.