У Донецьку прихильники Януковича побили… прихильників Януковича (ВІДЕО)

Остап Нетахата  |  Неділя, 26 січня 2014, 22:38
Біля пам'ятника Шевченку в Донецьку зібралися прихильники влади для захисту місцевої обласної адміністрації від тих, хто підтримує Євромайдан. Закінчилося це бійкою між учасниками мітингу на захист влади.
У Донецьку прихильники Януковича побили… прихильників Януковича  (ВІДЕО)

На цей мітинг звозили людей автобусами. У одному з таких автобусів журналісти зафіксували бейсбольні бити. Їх роздавали так званим «тітушкам».

Як розповів журналіст з Донецька в ефірі «Громадського.ТВ» Олексій Мацука, захищати владу та облдержадміністрацію, окрім «тітушок», також «афганці» та «козаки». Всі ці організації фінансують з державного бюджету. Тобто збирали «бюджетників» для захисту Донецької ОДА.

Прихильники влади захищати облдержадміністрацію від євромайданівців. "Євротітушки їдуть до Донецька, щоб розхитати нашу стабільність і порядок. Ми вирішили охороняти наші міста від них", - сказав один з виступаючих на мітингу афганців-ветеранів, повідомляє сайт «Новини Донбасу». Однак прихильники Євромайдану сьогодні не збиралися на мітинг. Після цього невідомо, що не поділили між собою мітингувальники, і почали битися між собою.  

Правоохоронці втрутилися лише тоді, коли сутички перетворились на  масову бійку. Однак винних вони не знайшли.

За останніми даними у сутичках постраждало четверо людей.

                  Бити в автобусі, яким привезли "захисників" Донецької ОДА

Фото і відео "Новини Донбасу"

comments powered by HyperComments