Відпустка коротка, політика вічна. Андрій Садовий перед відпочинком залишив депутатам домашнє завдання

Олекса Олич  |  П'ятниця, 2 серпня 2013, 14:33
Андрій Садовий напередодні відпустки, яку разом з дружиною, дітьми та тещею проведе у Хорватії, не тільки демонстративно прозвітував львів’янам стосовно придбання нового житла загальною площею 695 кв. м., привізши до нього групу журналістів комфортним туристичним автобусом.
Відпустка коротка, політика вічна. Андрій Садовий перед відпочинком залишив депутатам домашнє завдання

Він також вирішив, що було б добре, як про нього не забуватиме і депутатський корпус Львова, у якого з мером склалися традиційно погані стосунки. А тому наклав вето на 17  ухвал, які були проголосовані під час попереднього пленарного засідання сесії 18 липня. 

В результаті не вирішеними залишилися 6 питань зі сфери землеустрою (улюбленої для чиновників), 2 питання стосовно приміщень комунальної власності (теж не збиткові для «правильного» вирішення).

Не забув міський голова захистити громаду і від неправильних, на його думку, ухвал, які мали б покращити (не в тому розумінні, яке вкладає в цей термін прем’єр-міністр Азаров) благоустрій міста, зокрема, впорядкування зупинок громадського транспорту, встановлення атракціонів, торгівлі тютюновими виробами у тимчасових спорудах, розміщення пунктів дрібно роздрібної торгівлі баштанними культурами.

Звичайно ж, він не погодився і з негативною оцінкою звіту про роботу виконавчих органів міської ради за 2012 рік. І, врешті, не стерпів рішення про утворення тимчасової комісії з питань впорядкування об’єктів польської історичної спадщини у Львові – адже самовіддана любов до Польщі є невід’ємною рисою характеру очільника міста, яке його закордонні друзі вперто продовжують вважати «польським».

comments powered by HyperComments