10:27
Валентина Василівна Теличенко відомий український правозахисник. Юрист відстоювала в суді інтереси таких постатей як Юлія Тимошенко, Юрій Луценко, Мирослава Гонгадзе та Олексій Подольський. Валентина Василівна є спеціалістом у сфері цивільного та кримінального права. Поряд із визначними професійними здобутками п. Валентина відзначається особливою людяністю та харизматичністю. В інтерв’ю для „Справжньої Варти” юрист розповіла про справу Юлії Тимошенко, Угоду про Асоціацію, особливості вітчизняного правосуддя а також ще про багато цікавих і важливих речей.
02:01
Днями, у Львівському Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківський гай» відгуляли справжнє українське весілля. Показати автентичні весільні обряди та побавити гостей приїхали фольклорні колективи з Бойківщини, Гуцульщини, Поділля, Слобожанщини, Одещини та Полісся. Троїсті музики запросили всіх до танцю, а староста і старостіна поміж забавами та розвагами частували гостей вином та запашним короваєм. Так пройшов 5-ий фестиваль автентичного мистецтва «Веретено», тематикою якого обрали весілля.
16:24
За два роки львів’яни зможуть побачити чим насправді займається міліція. Наслідуючи грузинських колег, львівські міліціонери теж вирішили збудувати головний офіс зі скла. Щоправда це буде наразі єдина «прозора» адмінбудівля міліціонерів. Райвідділки працюватимуть у звичних для себе умовах.
08:22
У всіх містах України настав період, коли на вулиці вже достатньо холодно, але опалення ще не підключили. У зв’язку із цим відповідні служби готуються до опалювального сезону, а жителі міст обігрівають помешкання альтернативними способами. Як наслідок частішими стали нещасні випадки, в тому числі і такі, як отруєння чадним газом.