01:46
„Книжковий форум – це не лише свято. Він набирає обрисів тої ідеальної країни, про яку ми всі мріємо: соціальної та людяної” – переконана Ольга Герасим’юк. Приводом так вважати стала презентація дуже непростої, але водночас важливої книги. За сприяння фонду Ріната Ахметова „Розвиток України” світ побачила книга Сіддгартха Мукерджі „Імператор усіх хвороб: Біографія раку”.
18:47
Львівські «Карпати» створили справжню сенсацію, ставши для «Шахтаря» справжнім чортом у п’ятницю, тринадцятого. На стадіоні «Україна» місцеві футболісти здобули перемогу з рахунком 3:2. Голи забивали Олександр Гладкий та двічі Младен Бартуловіч, за «гірників» відзначилися Дуглас Коста й Ісмаїлі.
16:55
Львівський лучник Дмитро Марченко у напруженому фіналі здобув перемогу і перше місце на міжнародному турнірі «Золота осінь-2013». У фінальній перестрілці він перестріляв Ігоря Омельченка, який став срібним призером.
12:56
Форум видавців у Львові – мультикультурна подія, здатна вдовольнити найрізноманітніші мистецькі вподобання. Цьогорічний форум прогресував у цьому напрямку як не прогресував жоден попередній. Серед низки мистецьких перфомансів був такий, що привів надміру вишукану публіку у стан шоку. Антін Мухарський у рамках презентації проекту „Жлобологія” привіз для декорації клітку із двома молодими хлопцями. Їхній зовнішній вигляд і поведінка свідчили про належність до суспільного прошарку, який в народі називають „гопніками”.