надійне джерело  |  3836 днiв тому 1688
надійне джерело  |  3836 днiв тому 1820
надійне джерело  |  3838 днiв тому 1391
15:14
У львівському СІЗО суттєво покращилися умови перебування затриманих. Поштовхом і матеріальною передумовою до цього стали кошти, які пожертвувала швейцарська благодійна організація „Ведмідь і лев”. Чверть мільйона гривень швейцарці виділили для того, щоб відремонтувати в’язницю, де є відділення для оперування онкохворих в’язнів. Саме це відділення три роки тому зголосилися відремонтувати іноземні інвестори.
16:50
На завтрашньому ХІІ Міжнародному економічному форумі у Трускавці планується підписання угоди про відведення землі під будівництво вітрових електротростанцій. Вітряки збудують відразу у трьох районах: Сколівському, Старосамбірському та Турківському.
11:39
«Якщо в країні немає щонайменше п'ятдесяти сортів сиру і доброго вина, значить, країна дійшла до ручки» – говорив Сальвадор Далі. Організатори четвертого Міського «Свята сиру і вина», що відбудеться у Львові з 18 по 20 жовтня, взялися довести, що з Україною (і Львовом, зокрема) у цьому контексті все гаразд, адже на святі відвідувачам запропонують посмакувати саме п’ятдесятьма сортами вина та сиру.
17:19
Громадськість знову підняла питання забудови дитячого майданчика на вул. Лисенка, 14, де фірма, дотична до ВО «Свобода», намагалась незаконно збудувати багатоповерхівку замість дитячого центру дозвілля та відпочинку. Попри рішення суду про скасування договору оренди ділянки та примусове звільнення її орендарем –депутати Львівської міської ради відмовились голосувати за включення ділянки в перелік дитячих майданчиків. Мовляв спочатку орендарю варто замінити ділянку, або відшкодувати сплачену орендну плату.