18:28
Бокс на ринку. Не знайшовши грошей на ремонт приміщень, які під Школу боксу надала Львівська міська рада, Чемпіон світу з боксу, Олімпійський призер Андрій Котельник відкрив її на ринку «Південний». Місцевий бізнесмен і власник ТВК «Південний», голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук надав боксеру приміщення вже з ремонтом.
13:00
У кав’ярні „Хорс” 28 вересня відбувся показ кримінальної комедії „Мар’яна”. Фільм унікальний, оскільки до його створення причетні виключно львів’яни (за деякими винятками) і бюджет фільму складає 0 гривень. Крім того, стрічка насичена колоритним гумором, який зрозумілий винятково львів’янам.
03:13
ГУМВС України у Львівській області провело командно-штабні навчання з ліквідації масових заворушень. Понад 840 осіб особового складу Львівського гарнізону міліції,військовослужбовців внутрішніх військ МВС України та спецпідрозділів «Беркут» і «Грифон» на покинутому аеродромі в Черлянах відшліфовували навички розганяти та затримувати учасників групових порушень громадського порядку. Роль останніх до-речі майстерно зіграли курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ.
03:10
У театрі ім. Марії Заньковецької 2 жовтня відбудеться ювілейний концерт відомого поета – Богдана Стельмаха. Про це на прес-конференції розповів депутат Львівської міськради Роман Грицевич.
13:38
Виховувати українських дітей у повазі до традицій їхнього народу, його мови та культури – головне завдання, яке сьогодні має виконувати запілля. Від того, яким зростатиме це покоління, напряму залежить майбутнє країни. Як з пелюшок ростити дітей у любові до рідної землі та чому це корисно – розповідаємо далі.
2671
12:58
Справа про банкрутство НПК-Галичина (Дрогобич) отримала неочікуваний розвиток.
1427