надійне джерело  |  3851 день тому 1491
08:52
Після десятигодинного марафону суперечок депутати Львівської обласної ради таки схвалили угоду, яка запустить механізм видобутку сланцевого газу на Львівщині. За проголосувало 66 обласних обранців з 95 депутатів. Лише двоє депутатів були проти, троє утрималось, а 24 – взагалі вирішили не голосувати.
13:03
З другої спроби львівський бізнесмен Петро Димінський таки увійшов у перспективну сферу ІТ-бізнесу. Співзасновником гейм студії Nravo стала група компаній «Контініум» - повідомляє Forbes.
18:16
Сьогодні з шостої до дев’ятої ранку у Львові не їздив жоден трамвай, чи тролейбус. Через двомісячну затримку з зарплатою водії ЛКП «Львівелектротранс» оголосили страйк. Наразі попереджувальний. Однак, якщо проблеми з грішми продовжуватимуться й надалі, то електротранспортники в страйкуватимуть «по дорослому». Міській раді дали термін до середини жовтня. Натомість мер вирішив цього не чекати і дав вказівку провести службове розслідування та знайти винних у відсутності електротранспорту в ранковий час пік.
18:01
Наступний матч відбірного циклу до Чемпіонату світу 2014 року збірна Україна проведе за порожніх трибун. 11 жовтня у Харкові національна збірна зіграє дуже важливий матч проти збірної Польщі, але вже без дванадцятого гравця. Крім цього, Федерація футболу України отримала штраф у розмірі 45 тисяч франків. А стадіон "Львів Арена" отримав дискваліфікацію на відбіркові матчі збірної аж до 2018 року включно.