Львівські ІТ-шники створили сайт для збору коштів на допомогу Євромайдану

Катерина Поліщук  |  Середа, 4 грудня 2013, 16:48
ІТ спільнота Львова створила спеціальний сайт для збору коштів на підтримку Євромайдану. Тепер ті, хто не має можливості сам поїхати до Києва, можуть допомогти Євромайдану фінансово.
Львівські  ІТ-шники створили сайт для збору коштів на допомогу Євромайдану

«Для всіх небайдужих людей бажаючих підтримати Євромайдан, але не маючих змоги фізично поїхати до Києва, від сьогодні розпочинає роботу сайт по збору коштів для майдану. Всі кошти, зібрані за допомогою он-лайн сервера, підуть на забезпечення потреб Євромайдану: перевезення охочих до Києва, поселення та організацію харчування громадян, що зібралися на Євромайдані в Києві. Будь-яка підтримка - це ваш внесок в європейське майбутнє нашої держави», - йдеться у повідомленні Львівського кластеру інформаційних технологій та бізнес-послуг.

Допомогти Євромайдану можна на сайті http://www.helpmaidan.org.ua/

По завершенні акцій непокори МГО «Студентське братство Львівщини» представить детальний звіт з використання усіх коштів.

Перед цим керівництво Львівського кластеру інформаційних технологій та бізнес-послуг засудило дії правоохоронних органів, які вночі 30 листопада з жорстокістю побили учасників мирного мітингу на Майдані Незалежності у місті Києві. Та звернулося до керівників та працівників ІТ-компаній «найти необхідні рішення», щоб посісти золоту середину між бажанням працівників ІТ-індустрії висловити свою громадянську позицію та виконанням своєї роботи та зобов’язаннями перед замовниками.

"Свобода поглядів і переконань завжди були основою культури львівської ІТ-індустрії. Компанії Львівського Кластеру ІТБП, маючи офіси по всій Україні і за її межами, працюючи з клієнтами на усіх континентах,  завжди толерантно і з розумінням ставилися до різних поглядів і культур". –  йдеться у зверненні голови Наглядової ради Кластеру Андрія Ганкевича та виконавчого директора Степана Веселовського.- "Ми з розумінням і підтримкою ставимося до бажань працівників ІТ-індустрії висловити свою громадянську позицію. Слід пам’ятати, що Європа починається саме з нас і ми повинні в будь-яких ситуаціях поводитися толерантно та ні в якому разі не піддаватися провокаціям та уникати агресії».

comments powered by HyperComments