31 жовтня 2013

19:22
Сьогодні Львівщині представили нового голову облдержадміністрації Олега Сала. Представити нового губернатора приїхав віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул.
15:51
У Львові, що не день – то свято. От і сьогодні з самого ранку місто кишить «нечистю», яка увечері готується осісти у найрізноманітніших пивно-кавових локаціях. Бо на дворі – Хеловін і я не знаю, чи в якомусь іншому українському місті це свято відзначають з таким розмахом.
15:07
Несподівані кадрові ротації на Львівщині. Президент України Віктор Янукович сьогодні звільнив голову Львівської обласної державної адміністрації (ЛОДА) Віктора Шемчука та призначив його своїм радником. Натомість місце керівника державної влади області посів Олег Сало, який до цього працював начальником ГУ МВС в Івано-Франківській області.
14:32
Поняття дому – багатозначне і може розумітися не як конкретне місце, де людина почуває себе в безпеці, перебуваючи значну частину свого життя, а як внутрішньопсихологічна локація, що дає відчуття захищеності. Дім – поняття алегоричне, яке часом можна пояснити найнезвичнішим способом. Втілити таку ідею на сцені взялися шведські хореографи Бено Воргема та Сибріг Доктер. А що з цього вийшло, львівські глядачі побачили вчора у Львівському театрі ім. Лесі Українки.
12:52
Через величезну кількість дзвінків від мешканців, власників ресторанів, кнайп та готелів водопостачання центральної частини Львова відновили на два дні швидше запланованого терміну. Адже через відсутність води могла суттєво постраждати туристична галузь, яка є пріоритетною у Львові. Тож міському водоканалу довелось залучити майже сотню людей, які безперебійно працювали майже добу.
01:44
Основну і тренувальну базу для Чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року у Львові будуватиме компанія «Альтіс-холдінг». Першу вже будують, а другу мають почати вже наступного тижня.
10:17
У Львові презентували підручник з історії України, який "не містить білих плям і висвітлює предмет об'єктивно". Авторами його є група авторитетних істориків, які за висловом модератора презентації Михайла Гулущака, написали посібник, що містить дані, відмінні від аналогічної книги Дмитра Табачника.
01:34
AMINA VISHNEVSKAYA – молодий талановитий дизайнер, що презентував власну колекцію одягу весна/літо 2013 на Lviv Fashion Week. У колекції постав образ сильної, самодостатньої жінки, яка попри все залишається жіночною.