27 жовтня 2013

16:25
SHADOYAN FASHION продемонстрував нову колекцію одягу у рамках Lviv Fashion Week. Показ відбувся у Західно-Українському Автомобільному Домі Mercedes-Benz. Оцінити колекцію маестро прийшли найвідоміші люди Львова у різних сферах. Серед них зірки, бізнесмени та публічні персони.
14:14
В суспільній свідомості глибоко вкоренилося переконання – чиновник хабарів не може не брати. Немов би це прописано у присязі державного службовця, чи то така кепська аура в службових кабінетів… Звісно, винятки бувають, однак викликають переважно подив і сумнів (якщо так просто не бере, значить, має таємно брати ще значно більше!). Натомість інколи трапляються випадки, які не тільки переконують громадськість у правильності тези «чиновник = хабарник», але ще й доводять, що гонитва за прибутками у цього різновиду людства (чиновників) переважає навіть первинний інстинкт самозбереження.
14:09
Доки найвищі чиновники з'ясовують питання, чому Україні доводиться платити Росії таку фантастичну ціну за газ, місцевим громадам доводиться якось виживати. І якщо мешканці Донеччини ще можуть традиційно сподіватися на якісь додаткові бонуси від улюбленого президента для улюбленого краю, то для тих, хто проживає, скажімо, на Львівщині, розраховувати на якісь щедроти не доводиться. Потрібно покладатися на самих себе, на свої місцеві ради, сільських та міських голів. І деякі з них демонструють приклади справді гідні уваги та наслідування.
13:05
Креативний директор бренду San Andres Milano Andrés Caballero представив колекцію одягу на Львівському тижні моди. Показ відбувся у Західно-Українському Автомобільному Домі Mercedes-Benz.