25 жовтня 2013

23:49
В місті Львові місцевий осередок ВО «Свобода» має головного противника. Ні, це не маргінальні комуністи, не владою наділені сором’язливі регіонали (не кожен з них публічно декларує свою причетність до партії Януковича). Це – міський голова Львова Андрій Садовий.
17:54
Співзвучність колишньої назви збанкрутілого підприємства та торгової марки одного з найбільших виробників ковбасних виробів на Львівщині, вдарила по бізнес-репутації голови Львівської міської організації Партії регіонів Олега Барана.
13:46
Нового власника шукають для замку у селі Свірж Перемишлянського району, який є пам'яткою архітектури національного значення під номером 481. Більшості українців він відомий як Бетюнський монастир, де отруїли Констанцію у радянському фільмі “Три мушкетери”. Це один з найкраще збережених замків Львівщини, невдовзі його планують віддати в концесію на 49 років.
00:09
Можна констатувати, що, попри маргінальний характер такої політичної сили, як Партія регіонів на території Львівщини, на жаль для її супротивників, інколи їй вдаються (чи то заплановано, чи то випадково) вдалі тактичні ходи. І в ролі обіграних опиняються навіть такі майже монополісти місцевих електоральних симпатій як ВО «Свобода».