29 жовтня 2013

23:48
„Frau Blau” – ізраїльський модний бренд, заснований подружжям Олени Блаунштейн (Helena Blaunshtein) і Філіпа Цеханского (Philip Tsekhansky). Марка є символом ізраїльської моди і втілює чуттєвість, невинність, свободу та божевільність. Ключовими рисами марки є мікс тканин і текстур, а також використання несподіваних деталей. У рамках Lviv Fashion Week „Frau Blau” продемонстрував львів’янам нову колекцію, а сам Філіп Цеханский прочитав лекцію як він сам виразився про те, „…як ми починали, чого добивалися спочатку і чого добиваємося зараз”. Таким чином для місцевих модниць була привідкрита завіса над світом ізраїльської моди та історією вже легендарного бренду.
19:36
У березні 2013 року на Міжнародному фестивалі з прав людини Docudays UA в Києві відбулася світова прем'єра документального фільму-альманаху «Відкритий доступ». Події, зображені в альманасі, розгортаються після набрання чинності Законом України «Про доступ до публічної інформації». Це - хроніки становлення громадянського суспільства, а також історії з життя самих героїв.
08:17
15-17 листопада у Львові відбудеться черговий фестиваль «Ніч у Львові». Він стане п’ятим за ліком і представить ще більше безкоштовних екскурсій та атракцій.