14 жовтня 2013

18:20
Вперше в Україні львівські школярі заграли концерт на музичних інструментах з будматеріалів та велосипедних коліс Унікальний музичний проект відбувся на вихідних у міському Палаці культури ім.Гната Хоткевича. П'ятнадцять львівських школярів разом з польськими музикантами з гурту «Карбідо» заграли «сміттєвий концерт».
16:20
На вихідних у Львові вшанували пам’ять Сергія Кузьмінського, лідера легендарного львівського гурту «Брати Гадюкіни». На могилі львівського рокера встановили дзеркальну плиту з вирізаним всередині силуетом птаха в польоті.
14:13
10 вересня у Львові стартував новий творчий проект, спрямований на популяризацію книги. Однак, чи то боячись ще одної події, що мала відбутися незабаром – 20-го Книжкового форуму, чи ще чомусь, лише тепер фестиваль «Книгопроектор» презентують широкому загалу, впевнено (навіть самовпевнено) стверджуючи, що конкурс стане «одним із найуспішніших та найперспективніших» заходів, що відбуваються у рамках проекту «Львів – місто літератури».
12:16
XIIІ Міжнародний економічний форум, який 10-12 жовтня відбувся у Трускавці, проходив під гаслом «в очікуванні на асоціацію з ЄС». Про підписання майбутньої угоди в Вільнюсі не говорив хіба що лінивий. Європейський союз представляли як панацею для України та «золотий час» для Львівщини. Говорити про інший сценарій розвитку подій було, щонайменше, не ввічливо. Від економічного форуму просто віяло оптимізмом.