2 жовтня 2013

18:20
Сьогодні з шостої до дев’ятої ранку у Львові не їздив жоден трамвай, чи тролейбус. Через двомісячну затримку з зарплатою водії ЛКП «Львівелектротранс» оголосили страйк. Наразі попереджувальний. Однак, якщо проблеми з грішми продовжуватимуться й надалі, то електротранспортники в страйкуватимуть «по дорослому». Міській раді дали термін до середини жовтня. Натомість мер вирішив цього не чекати і дав вказівку провести службове розслідування та знайти винних у відсутності електротранспорту в ранковий час пік.
18:11
Наступний матч відбірного циклу до Чемпіонату світу 2014 року збірна Україна проведе за порожніх трибун. 11 жовтня у Харкові національна збірна зіграє дуже важливий матч проти збірної Польщі, але вже без дванадцятого гравця. Крім цього, Федерація футболу України отримала штраф у розмірі 45 тисяч франків. А стадіон "Львів Арена" отримав дискваліфікацію на відбіркові матчі збірної аж до 2018 року включно.
16:16
Ветеранам та учасникам Великої Вітчизняної війни піднімуть рівень соціального захисту з нагоди святкування 70-ї річниці визволення України від німецько-нацистських військ. Про це, 1 жовтня, в Міжнародний день людей похилого віку повідомив Президент України Віктор Янукович, перебуваючи на Львівщині. При цьому не уточнивши що саме передбачає обіцяне ним підняття рівня соцзахисту.
04:29
1 жовтня, у перший день останнього призову на строкову службу в Україні Президент Віктор Янукович прибув на Яворівський полігон на Львівщині оглянути демонстраційні тактичні військові навчання із залученням підрозділів сухопутних військ та бойової авіації Збройних сил України (ЗСУ).