1 жовтня 2013

18:42
У Завадівське водосховище в селі Грушів, Яворівський район, влучив військовий снаряд. За попередньою версією військові «промахнулись» під час сьогоднішніх навчань на Яворівському полігоні за участі Президента України Віктора Януковича. За словами очевидці від сильного вибуху в озері спливла вся риба. Також вибуховою хвилею знесло намети туристів, які відпочивали поруч, а в с. Грушів зникло електропостачання. Постраждалих немає.
17:11
Сьогодні-завтра у домівках львів’ян має потеплішати, але не в усіх. Відповідно до інформації теплопостачальних підприємств станом на 30 вересня 132 багатоповерхівки досі не готові прийняти тепло. Тож їх мешканцям доведеться мерзнути поки підприємства, які обслуговують будинки, відремонтують внутрішньобудинкові мережі та узгодять з тепловиками увімкнення батарей.
00:12
Мер Львова Андрій Садовий дав прес-конференцію з приводу рішення ФІФА про дискваліфікацію «Львів Арени» на п’ять років. Очільник міста запевнив, що докладе усіх зусиль для встановлення справедливої оцінки дій вболівальників на стадіоні під час відбірного матчу до Чемпіонату світу 2014 року між збірними України та Сан-Марино.