9 жовтня 2013

17:36
Громадськість знову підняла питання забудови дитячого майданчика на вул. Лисенка, 14, де фірма, дотична до ВО «Свобода», намагалась незаконно збудувати багатоповерхівку замість дитячого центру дозвілля та відпочинку. Попри рішення суду про скасування договору оренди ділянки та примусове звільнення її орендарем –депутати Львівської міської ради відмовились голосувати за включення ділянки в перелік дитячих майданчиків. Мовляв спочатку орендарю варто замінити ділянку, або відшкодувати сплачену орендну плату.
15:38
Культурна столиця України – Львів, 10 жовтня знов поринає в атмосферу мистецтва, яку до 14 жовтня буде творити міжнародний фестиваль Art Meetings. Мистецькі зустрічі, за словами організаторів, передбачають низку незвичайних подій, родзинкою яких стане презентація фільму «Запах Львова» за допомогою революційного приладу 3D Plastikon, створеного спеціально для фестивалю митцями з Польщі та України.
14:45
Особливістю XII сезону Lviv Fashion Week стануть соціальні вкраплення, які будуть виражені окремими проектами. Відкриття модного тижня відбудеться 23 жовтня на фабриці повидла, що на вулиці Б. Хмельницького, 124. Дане місце не пристосоване для показів, що й стане передумовою своєрідної соціальності.