28 жовтня 2013

20:52
Чиновники (в тому числі львівські), зокрема ті, які мають стосунок до земельних відносин, будівництва та архітектури, віртуозно володіють прийомами поповнювати свої кишені купюрами найрізноманітнішого номіналу – починаючи від сотні гривень від бабусі, якій потрібно просто поставити візу на якомусь папірцю, закінчуючи солідними кейсами з валютою, коли у залежність від володаря владного кабінету потрапляє якийсь підприємець або ціла комерційна фірма.
20:45
Згідно стратегічного курсу на євроінтеграцію, раптом проголошеного В. Януковичем, відповідні ініціативи намагається генерувати і юне «крило» партії влади, молодіжна громадська організація «Молоді регіони». Ще б пак, адже вони ще не так давно разом з комуністами та іншими маргінальними утвореннями протестували проти НАТО, а подекуди, під гарячу руку – і проти ЄС (щоправда, на Східній Україні та в Криму). Доводиться терміново імідж змінювати згідно «генерального курсу» партії та президента.
19:10
Можливість перенесення центру Західного оперативного командування (ЗОК) Збройних Сил України зі Львова обговорювалося вже не один раз і не один рік. Але щоразу знаходилися серйозні аргументи, які дозволяли зберегти існуючий стан, а військовослужбовцям ЗОК – в міру можливостей продовжувати свою службу на сторожі національної безпеки та оборони України. Аж ось знову пролунав тривожний сигнал, на цей раз вже не застереження, а як практично доконаний факт.
13:56
Львівська міська рада вирішила не зупинятись на закупівлі низькопідлогового львівського трамваю місцевого виробництва. Цього разу депутати виділили 4 млн. грн. на закупівлю електробуса – автобуса, який використовуватиме для руху електроенергію автономних батарей. Як і низькопідлоговий трамвай, електробус для Львова пропонує виготовити ПАТ "Концерн-Електрон".
12:30
Окрім фешн-розваг, можливості продемонструвати себе і побачити інших, повчитися і просто відпочити щороку Lviv Fashion Week виконує і дуже важливу, навіть життєдайну у прямому значенні функцію – рятує життя. Вже кілька років поспіль останній показ завершального дня – благодійний. Цього року у рамках благодійної акції свою колекцію вечірніх суконь Haute Couture продемонструвала відома дизайнерка Оксана Муха.
11:33
Вчора Lviv Fashion Week перемістився на свою останню локацію – виставковий центр Shuvar Expo. Тут на шанувальників знаменитої, визнаної і поцінованої моди чекали не лише покази від відомих світових дизайнерів, але й безліч розваг між ними.
11:28
П’ять кардинально різних колекцій мали змогу подивитися вчора на Lviv Fashion Week шанувальники моди. Дві з них представили іноземні дизайнери. І тому, як все закордонне, видавалися такою собі «екзотикою», і отже, користалися найбільшим попитом. Свої нові колекції вчора представили Frau Blau та Marta Wachholz.
02:33
У рамках Львівського тижня моди відбувся показ колекції відомого світового бренду Alfredo Villalba. Участь марки відбулася за підтримки Fashion Politikque Ltd. Та F'OLITIQUE Magazine London.