3 липня 2013

16:10
Гурт автентичної музики „Коралі” розважатиме львівську молодь на свято Купала у рамках дійства „Коралівські вечорниці”. Учасники гурту, окрім традиційних співів та танців, анонсують стрибки через вогнище, вбирання „Купайлиці”, заплітання вінків, запускання їх у воду та інші купальські забави. Свято відбудеться 6 липня за адресою: Львів, вул. Володимира Великого, 2а (ресторан «Гуцульська ґражда»). Вхід безкоштовний.
14:22
Спробувати себе в екстремальних видах спорту разом з професіоналами зможуть усі охочі. Цієї неділі, 7 липня, на площі перед Оперним театром відбудеться найвидовищніша спортивна подія року – Фестиваль вуличних та екстремальних видів спорту «Yarych street fest». Початок фестивалю «Yarych street fest » – о 16.30.
15:17
У Львові вчора відбувся перший Форум майбутніх матусь. Львів'янкам розповідали як бути мамою і не потрапити у полон стереотипів, які змальовують материнство як щось страшне. Програма Форуму передбачала вступне слово Людмили Адамівни Зуб, завідувачки Жіночої консультації 4-ї комунальної міської поліклініки, лікаря-гінеколога, семінар „З турботою до та після народження”, міні-лекцію дитячого стоматолога, боді-арт та майстер клас виробів із натуральної косметики.