31 липня 2013

15:19
Різнопланову і багатожанрову виставку культового польського митця мають змогу побачити львів'яни і гості міста цього місяця: у Палаці мистецтв відкрилася виставка робіт Анджея Струмілло. Митець демонструє своє бачення світу через малюнок і графіку, фотографію та ілюстрацію, щоденник формату А4.
15:49
Увіковічнити минуле Львова на своїх полотнах взялися п’ятеро художників, які впродовж тижня створюють асоціативні полотна під час археологічних досліджень на вулиці Городоцькій. Нагадаємо, тут нещодавно, під час ремонту дороги виявили одразу кілька об’єктів різного часу, які тепер втілять на картинах. А згодом - покажуть на мистецькій виставці.
15:35
У Львівській виправній колонії № 48 в продуктовій передачі для затриманих тюремники виявили наркотики. Харчі принесла львів'янка для свого нареченого, що нині перебуває за ґратами. Тридцять шість таблеток «Субітексу» були ретельно приховані у мучних виробах. Тепер жінка і сама може сісти у тюрму. За посередництво у розповсюдженні наркотиків їй загрожує до 5 років ув'язнення.
13:52
Міський голова Львова Андрій Садовий разом з дружиною, дітьми та тещею,сьогодні відлітає у сонячну Хорватію.
13:11
Чергове спортивне видовище чекає на Львів. Цього разу – змагання на роверах. Так, 2-5 серпня у місті Лева відбудеться чемпіонат України з велосипедного спорту на треку, фінал Кубка України у спринтерських видах та представницька міжнародна велосипедна гонка на треку «Гран Прі Галичини».