15 липня 2013

17:28
Цього літа Львів на деякий час стане епіцентром циркового мистецтва. З 19 липня до 15 вересня у місті гастролюватиме „Цирк Кобзов”. Про особливості організації та майбутні сюрпризи на сьогоднішній прес-конференції розповіли Микола Кобзов, засновник цирку, Емануель Фаріно, італійський дресувальник та Роман Грицевич, депутат Львівської міської ради.
10:36
Львівські «Карпати» поступилися у стартовому матчі проти полтавської «Ворскли» з рахунком 0:2. Проте до основної команди повернулися двоє зіркових «вигнанців» – Олег Голодюк і Сергій Зеньов.
11:03
З кожним роком мешканців Львівщини меншає а населення старіє - кожен сьомий житель області має більше 65- ти років. Крім того, людей щороку меншає на піввідсотка через високу міграцію. Навіть попри такі не надто оптимістичні дані, загальна демографічна ситуація на Львівщині краща, ніж в середньому в країні.
10:34
Комп’ютерні технології, право, туризм та іноземні мови. Такими є найбільш популярні спеціальності серед львівських абітурієнтів. Серед вишів уже традиційно найбільші конкурси у трьох університетах - Львівській політехнікці, ЛНУ імені Франка, і у медичному універі. Тим часом, пік напливу абітурієнтів схоже вже минув - великих черг у приймальних комісіях немає.