30 липня 2013

22:09
Оновленій львівській команді знову не вдалося здобути перемогу перед своїми вболівальниками. Як і в першому турі «зелено-білі» поступилися з рахунком 0:2. Цього разу кривдником «левів» стали столичні «каноніри». «Карпати» – «Арсенал» К - 0:2.
20:55
27 липня, у Львові відбувся півфінал 100-метрового «Забігу на шпильках». Участь в змаганні взяло 60 дівчат та навіть декілька хлопців, хоч останні бігали не заради призу. Пробігтися 100 метрів в черевичках з підборами не нижче 9-ти сантиметрів не так легко як здається. На випадок травм організатори пообіцяли, що ноги всіх учасниць будуть застраховані. Також поряд чергувала карета швидкої допомоги. Все ж таки, не обійшлося і без падінь, але на щастя - без травм.
16:51
Мережа Фейсбук допомагає меру Львова демонстративно відкидати закиди про нечесні заробітки, відкати та інші способи збагачення. Так, нині Садовий поділився з друзями по соцмережі новиною про купівлю нового житла. Ті ж привітали його в звичний для фейсбуківців спосіб – лайками. За дві години зраділи з приводу нової нерухомості градоначальника Львова 150 осіб.