9 липня 2013

16:52
З початку року на Львівщині втопилися 36 людей, з них 2 дитини. Причиною трагедій у більшості випадків є порушення елементарних правил безпеки – такі як купання «під мухою» та у заборонених місцях. А останніх на Львівщині з кожним роком стає все більше, тож особливого вибору у людей немає.
16:35
У Львові – чергове автопаті. Нагадаємо, лише нещодавно львів'ян та гостей міста потішив фестиваль ретро-автомобілів – «Леополіс Гран Прі». А вже 12-13 липня в місті Лева ювілейне – десяте міжнародне ралі «Галіція». Участь у змаганні візьмуть аси найскладніших українських та іноземних трас. Церемонія відкриття видовищного авто- шоу пройде вже цієї п’ятниці на площі біля оперного театру. Днем пізніше, 13 липня екіпажі випробують себе та свої авто на гравійних трасах Львівщини.
09:30
Музеї, галереї, театри та храми Львова з 12 до 14 липня проводитимуть екскурсії та театралізовані дійства не лише в день, але й вночі. Усього, на львів'ян і гостей міста чекає понад двісті різноманітних заходів, у перший тільки день на "опівнічників" чекають аж 84 події! Вперше до «Ночі у Львові» приєднаються Державний меморіальний музей Михайла Грушевського, Національний музей імені Андрея Шептицького та Державний природознавчий музей.