11 липня 2013

18:55
«Замість пити пива – гайда ганяти на машинах!» - таке головне (неофіційне) гасло другого етапу автослалому «Кубок Лева 2013», що відбудеться 14 липня у Львові. Як бачимо, свято автомобільного спорту, що розпочалось з минулого місяця фестивалем ретро-авто та доповнилось Міжнародним ралі «Галіція» продовжує ще одна авто-подія, яка, за словами організаторів, буде вагомим внеском не лише в автомобільний спорт України, але й у розвиток здорової та спортивної молоді у Львові.
12:41
У Львові 81 багатодітна мама удостоїлася почесного звання „Мати-героїня”. Жінкам, які виховали до восьмирічного віку п'ятьох і більше дітей, вручили нагородний лист та нагрудний знак. Крім того за це почесне звання передбачена одноразова грошова допомога у розмірі 11 тис 470 грн.
11:49
Двоє вихідців з Кавказу та дві мешканки Львівщини у нічних клубах Львова підсипали людям психотропні речовини, а потім грабували своїх жертв, як кажуть, «до нитки». Зловмисники у потерпілих забирали гроші, коштовності та мобільні телефони. Правоохоронці вже встановили шість таких фактів. Загальна сума вкраденого вражаюча – «клофелінщики» нажились на наївних жертвах більше ніж на 120 тис. грн.
16:59
Щоразу до фестивалю «Ніч у Львові» приєднується все більше музеїв, театрів, галерей та інших локацій. Відтак, новими атракціями стають екскурсії та мистецькі перформанси у львівських храмах. Разом зі значною атракційною програмою, львів'яни, придбавши солодкого гостинця, зможуть підтримати і важливі соціальні проекти.