22 липня 2013

17:34
Це спільний проект міської ради та німецького товариства «GIZ». Окрім того, за умовами проекту, до співфінансування обов'язково повинні долучатися самі мешканці. Наразі реставраційні та ремонтні роботи розпочали на подвір'ї, що на вулиці Личаківській, 5. Там замінять інженерні мережі, реставрують брами та створять дитячий майданчик.
16:02
Сьогодні у Львові стартувала доволі-таки креативна акція від «МТС Україна»: Перший благодійний велопрокат. Пафосний маркетинговий хід здавалося б, однак у благородних намірах компанії МТС переконують організатори акції, яка спрямована на допомогу дітям у Центрі реабілітації «Джерело».
14:36
Вагоме слово щодо того, якою буде гра, сказала донецька погода. Декілька годин перед матчем у столиці Донбасу була справжня злива. І які б дренажні технології не обслуговували газон на стадіоні «Металург», «небесна вода» внесла свої корективи. Як наслідок, гравцям обох команд було складно працювати із м’ячем. А від цього велика кількість браку в гравців обох команд. Хоча наставник львів’ян Олександр Севидов після матчу похвалив газон «Металурга», але це швидше за все тому, що він допоміг його команді здобути перший заліковий пункт.
12:49
У Львові відбулася відкрита дискусія "Літературні пограниччя: Як художня література може відбивати й переосмислювати складне минуле?". Її учасники обговорювали роль і місце минулого у літературі та роман Юрія Винничука „Танго смерті”. Про літературні пограниччя дискутували письменник Юрій Винничук, Катажина Котинська (модератор з Інституту славістики Яґеллонського університету), літературознавець і перекладач Роман Дубасевич та інші гості заходу.
10:17
Не фартовою для міського голови Львова виявилась минула субота - 20 липня на мера було скоєно напад. Причому подвійний. Сам Андрій Садовий внаслідок обох інцидентів не постраждав, нападника ж зараз допитує міліція.