00:56
У Львові триває фестиваль єврейської культури LvivKlezFest. Впродовж серпня львів’яни та гості міста матимуть змогу долучитися до кращих зразків зі скарбниці єврейської культури.
20:04
На Львівщині за останній місяць двоє чоловіків захворіли на лептоспіроз, і ще одна жінка в реанімації з підозрою на це небезпечну недугу. Інфекцію переносять щурі і миші, а заражаються люди здебільшого від води чи водоймищ та через брудні продукти. За перші півроку в області зафіксовано вісім випадків небезпечної хвороби. Однак за останній місяць занедужали одразу троє. І це ще не пік, припускають епідеміологи, оскільки переважно лептоспіроз діагностують восени.
15:53
Львівська влада вирішила запропонувати мешканцям міста альтернативу стихійним кладовищам для тварин. Виділяти землю під кладовища, як це роблять в світі, у львівській ратуші наразі не готові, а стихійні захоронення тварин заборонені законодавством України.
13:54
Головному міліціонеру Львова Сергію Зюбаненко важливіше, щоб його не втягували в особистий конфлікт підприємців, а не врятувати пам’ятку архітектури в зоні Світової культурної спадщини ЮНЕСКО. Такий висновок напросився під час прес-конференції з приводу руйнації будинку на пл. Ринок, 16.