14:19
Щиро потішив своїх виборців колишній голова львівського обласного «Фронту змін», народний депутат від «Батьківщини» Степан Кубів. Справа в тому, що вже незабаром почнеться призначення начальників обласних виборчих штабів «Батьківщини» на президентські вибори 2015 року. Як начальник такого штабу в 2012 році, Кубів знає, які великі ресурси проходять через цю структуру (а на президентських виборах вони будуть ще більшими).
13:04
Львів — столиця не лише шоколаду, кави, культури, але й велосипедів. У цьому неодноразово переконували організатори різноманітних велоперформансів, що відбуваються у Львові з постійною періодичністю. Підтвердженням цього є наступна “велоподія” — веломарафон “Львів — Краків”, що стартує 24 серпня у Львові і має на меті популяризувати велоспорт серед людей різного віку.
20:21
Під час X Світового конгресу українців у стінах НУ „Львівська політехніка” відбулася тематична сесія: „Євроінтеграція - запорука незалежності України та сприяння демократизації”. Обговорити потенційне членство України в ЄС зібралися високопосадовці та публічні люди, серед яких Ірина Геращенко, Андрій Яворський, Володимир Огризко, Арсеній Яценюк та Ніна Матвієнко.
18:07
Міністр закордонних справ Канади Джон Берд якось заявив, що Канада надзвичайно горда тим, що є найбільшою українською державою поза межами України. Про це на відкритті X Світового Конгресу Українців повідомив у своєму виступі Павло Ґрод, голова Конгресу Українців Канади (КУК). Його висловлення зал підтримав бурними оплесками.