14:57
Цьогорічне святкування Дня незалежності у Львові обійдеться без гучних зіркових імен, проте з користю для міського бюджету. Ірина Подоляк, начальник управління культури Львівської міської ради (ЛМР) розповідає, що на святкування виділено 30 тисяч гривень, тому для організації урочистих заходів, крім бюджетних коштів, залучили ентузіазм, додаткові джерела фінансування, співпрацю та комунікацію.
11:57
В Україні загалом, і у Львові зокрема, давно склався стереотип, що трудова міграція річ негативна, але необхідна. Через масове безробіття, низький рівень оплати праці, соціальну незахищеність люди прагнуть «вкусити» гарного життя в інших країнах, навіть якщо за цим бажанням стоять певні ризики.
10:45
Ольга Ганущак, майстер виробничого навчання Львівського професійного ліцею харчових технологій, - єдина представниця України у журі ток-шоу „Великий пекарський турнір”, котре стартує 18 серпня на одному з вітчизняних телеканалів.
07:48
У одному з найдавніших українських монастирів – Лаврівському святого Онуфрія, що на Львівщині. – розпочала діяти IV літня іконописна школа. Упродовж двох тижнів її слухачі з різних куточків України опановуватимуть техніку іконопису, і у своїх роботах використовуватимуть давні технології та бойківські традиції зображення святих.