10:50
Ззовні Самбірська виховна колонія доволі непримітна. Те, що приміщення є закладом обмеження волі видно лише з офіційної вивіски. Збоку розміщені товари, які виготовляють вихованці колонії. Відчути атмосферу неволі можна лише за дверима. Саме за ними загрозливо ляскають металеві замки.
18:54
В неділю в Регіональному ландшафтному парку «Знесіння» відкриють «ZIP LINE» - атракціон-канатну дорогу. Попри попередні протести громадськості, ТОВ «Кайзер-парк» вдалось домовитись з депутатами та керівництвом парку та встановити у заповідній зоні «тарзанку» довжиною у 600 метрів.
16:17
Вже від сьогодні у Львові починається святковий бум. Окрім Дня прапора місто святкує і День вишиванки. З цієї нагоди скульптури античних богів, що на площі Ринок, одягнули в українські строї. Як це було і, що з того вийшло «Справжня варта» бачила на власні очі.
15:58
У галереї "Гердан" презентували експозицію творів львівських митців – "Старі мури". На виставці представлені роботи художників Лесі Квик, Оксани Андрущенко, Галини Дудар, Тараса Бенях, Володимира Богуславський, Сергія Орловського і фотографів Віталія Грабар та Романа Шишак, які працювали на місці археологічних розкопок львівських вулиць. Свій мистецький погляд на археологію митці висловили в картинах, фотографіях і графіці.