00:38
Колишній член Партії регіонів та вождь її обласної молодіжки Богдан Хруставчук, як і обіцяв, під час прес-конференції 7 серпня повідомив власну, і, відповідно, офіційну версію того, чому він залишив і так не надто широкі лави львівських регіоналів. Звичайно ж, щоб займатися громадською діяльністю, і розуміє, що деякі проекти на Львівщині краще реалізовувати у статусі безпартійного.
17:23
У Турківському районі з 69 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, які претендували на оздоровлення, жодна не отримала пільгової путівки в «Артек» чи «Молоду гвардію». Відпочивати за кошт держави поїхали лише діти місцевих чиновників. У решті районів Львівщини схожа ситуація – путівки або не потрапляли до адресатів, або за них потрібно було суттєво доплачувати. Голова ЛОДА Віктор Шемчук запевнив – за таке полетить багато голів, як чиновників, так і лікарів, які видавали «липові» довідки.
18:25
СБУ – закрита структура, але інколи полюбляє похизуватися професійними успіхами. Ось і цього разу прес-служба УСБУ у Львівській області розповсюдила цікаве повідомлення. Виявляється, ще у червні цього року в міжнародному пункті пропуску «Краковець» працівники СБУ затримали іноземця, який спробував незаконно ввезти в Україну хімічну речовину, що використовується при виготовлені особливо небезпечних наркотичних засобів.
16:38
7 серпня на брифінгу голова Львівської обласної державної адміністрації Віктор Шемчук повідомив новину: департамент охорони здоров'я ОДА нарешті отримав директора.