Львівська «Галичанка» стартує з перемог

Дмитро Майстренко  |  Субота, 21 вересня 2013, 01:22
Гандболістки зі Львова розпочали новий чемпіонат України з гандболу серед жінок зі святкування вікторії. У стартовому поєдинку вони перемогли миколаївський «РЕАЛ-МОШВСМ-НУК». А в другому поєдинку вони виявилися сильнішими ірпінських гандболісток із «ПУ-ДПС-БВУФК».
Львівська «Галичанка» стартує з перемог

Цими днями в Ужгороді триває перший тур жіночої Суперліги з гандболу. І до найзахіднішого обласного центру з’їхалися всі жіночі команди України, де вони й розіграють перші очки.

Підопічні Василя Козаря у першому матчі впевнено розібралися зі своїми суперницями з Миколаєва. Львів’янки від самого початку впевнено почали гру і вже після першого тайму мали переваг в шість м’ячів – 14:8. Надалі вони лише збільшували свою перевагу, і у підсумку здобули перемогу із розгромним рахунком 31:19.

У другому матчі першого ігрового дня херсонська «Дніпрянка» розібралася із столичним «Спартаком». Гандболістки із Херсону святкували перемогу із рахунком 37:25.

Завершували перший день ігор чинний чемпіон ужгородські «Карпати» матчем проти «ПУ-ДПС-БВУФК» з Ірпіня. І в цьому матчі господарі туру просто розгромили своїх суперниць. Матч закінчився із рахунком 37:19 на користь ужгородських гандболісток.

Другий ігровий день львівська «Галичанка» знову починала першою. Тепер львів’янкам протистояли гандболісти із Ірпіня. Гравчині «ПУ-ДПС-БВУФК» гідно протистояли «галичанка», та сильнішими виявилися таки спортсменки зі столиці Галичини. Вони в напруженому матчі досить впевнено закінчили гру із переможним для себе рахунком 24:30.

Невдахи першого дня «РЕАЛ-МОШВСМ-НУК» та «Дніпрянка» вийшли другими на майданчик спортивного комплексу «Юність», аби поборотися за перші для себе очки у новому чемпіонаті. Гра хоч і не порадувала глядачів такою зливою м’ячів, як у перший день, проте напруга, що тривала до самого завершення поєдинку, особливо виділяла матч від решти зіграних. Лише в один результативний кидок миколаївські гандболісти були кращими за своїх херсонських суперниць – 22:21.

Знову останніми матч проводили «Карпати». Другого дня їм протистояли столичні «спартаківці». Киянки гідно чинили опір господаркам туру. Але вистояти не зуміли. В останні 10 хвилин «карпатівки» вміло грали в захисті, стримавши атаки  гостей, і ловили суперника на контратаках. Це і дозволило збільшити відрив до 10 голів і більше. Матч закінчився впевненою перемогою «Карпат» 32:21.

Сьогодні команди зіграють заключні матчі першого туру. У цей день зустрінуться:

«Галичанка» – «Дніпрянка»

«ПУ-ДПС-БВУФК» – «Спартак»

«Карпати» – «РЕАЛ-МОШВСМ-НУК»

Результати матчів першого туру жіночої Суперліги:

Перший день

«Галичанка» (Львів) – «РЕАЛ-МОШВСМ-НУК» (Миколаїв) – 31:19

«Дніпрянка» (Херсон) – «Спартк» (Київ) – 34:29

«Карпати» (Ужгород) – «ПУ-ДПС-БВУФК» (Ірпінь) – 37:19

Другий день

«ПУ-ДПС-БВУФК» (Ірпінь) – «Галичанка» (Львів) – 24:30

«РЕАЛ-МОШВСМ-НУК» (Миколаїв) – «Дніпрянка» (Херсон) – 22:21

«Карпати» (Ужгород) – «Спартк» (Київ) – 32:21

comments powered by HyperComments