12:55
Інколи події, які відбуваються у невеликих містечках, є доволі цікавими для значно ширшого кола громадськості. Особливо, коли туди вплутані такі явища як корупція, популярна опозиційна партія тощо. Отож, Львівщина, Жовківський район, місто Рава-Руська.
10:58
Втомившись від закидів депутатської більшості ВО «Свобода», щодо його майбутнього помешкання, мер вирішив зробити «хід конем» - і, поки депутати у відпустці, показав свою майбутню домівку ... журналістам.
08:14
У Львові, в Палаці мистецтв, що на вулиці Коперника, 17, вчора відкрилась експозиція, присвячена безпритульним собакам та котам. Її мета — проінформувати громадськість про становище безпритульних мурчиків та бровків, а також зібрати кошти на стерилізацію хвостатих, які не мають домівок. Кожен охочий зможе вкинути у спеціальну скриньку, яка стоятиме на виставці, кілька гривень задля доброї справи.
20:43
Церква Пресвятої Трійці в старовинному галицькому місті Жовква – одна із восьми церков Карпатського регіону, що нещодавно включені до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Вулиця, на якій розташована святиня, названа на її честь – Троїцькою (колись це було Львівське передмістя Жовкви). Сьогодні це храм Української греко-католицької церкви, тут відбуваються вінчання-хрестини-похорони.