13:18
Публічний вихід. Юрій Луценко вперше після звільнення з ув’язнення та лікування у Польщі з’явився на львівській публіці. Минулої п’ятниці він провів зустріч із низкою місцевих політиків та громадських діячів. Опозиціонер багато говорив про нинішній стан справ в державі, про загрози та виклики влади.
16:18
Благодійний забіг «Джазова миля» провели у рамках міжнародного музичного фестивалю «Альфа Джаз Фест 2013». Учасники мали подолати відстань від Оперного театру до пам'ятника Адамові Міцкевичу, усього – півтора кілометри. Мета фестивалю – пропагування здорового способу життя та благодійність. Саме на благодійні внески бігунів організатори придбають музичні інструменти для дітей-сиріт та будинку дитячого типу.
21:54
У Львові триває вже традиційний міжнародний джазовий фестиваль Alfa Jazz Fest. У місті зібралися найкращі джазмени світу та численна кількість шанувальників джазового мистецтва. На площі Ринок та біля Палацу Потоцьких музиканти виступають абсолютно безкоштовно. А ось на третій фестивальній сцені – в Парку культури імені Б. Хмельницького квитки коштують від 200 до 800 гривень.
17:09
У Львові вперше відбувся велопробіг від «Степана до Євгена». Учасники заходу – велосипедисти, які вирушали у двогодинну мандрівку від пам'ятника Степану Бандері до села Зашкова, садиби Євгена Коновальця. Такою мандрівкою велосипедисти мали на меті відзначити 122-у річницю від дня народження першого голови ОУН Євгена Коновальця та вшанувати пам'ять одного з найвизначніших провідників українського націоналістичного руху минулого століття Степана Бандери.