09:30
Перший Львівський медіафорум розпочнеться вже у середу, 29 травня, та триватиме три дні. Провідні українські медіа та світові експерти зберуться на «Арені Львів». Головною темою першого медіафоруму буде: «Куди йдуть медіа світу і чи встигне за ними Україна?» Понад 400 учасників із шести країн зберуться на «Арені Львів». Серед гостей - представники мас-медіа і експерти із України, Польщі, Росії, Швеції, США та Данії. Як повідомляють організатори, головною темою медіа-форуму буде: «Куди йдуть медіа світу і чи встигне за ними Україна?».
16:56
Вічем та урочистою ходою минулої неділі відсвяткували у Львові День Героїв. Тисячі львів'ян, громадські активісти, політики та молодь віддали честь тим, хто роками боровся за українську державність. Попри проливний дощ, свято традиційно вдалось. Під парасолями, але урочисто Львовом крокували ветерани УПА, політики та пластуни. Вже традиційною ходою від пам'ятника Степанові Бандері і до Тараса Шевченка львів'яни вшановують Героїв.
16:39
24 травня в Харківському художньому музеї відкрився виставковий проект «Малярські елегії українського неоромантика». Харків'яни мають змогу до 8 серпня побачити твори Івана Труша з колекції Національного музею у Львові ім. Андрея Шептицького, які експонуються в рамках проекту «Музей-гість».
14:59
Щоб стати успішним, треба читати. Аби переконати в цьому дітей, до львівської бібліотеки на зустріч зі школярами приїхали байкери. Повен зал юних читачів зібрався аби поспілкуватися з мотоциклістами, дізнатися більше про їх захоплення байками і про літературні уподобання. А по завершенню розмови діти й самі відчули, як це – проїхатися на мотоциклі.