14:53
Про це в ефірі одного із місцевих телеканалів заявив директор КП «Львівавтодор» Олег Береза. За його словами, прийнято рішення - кошти, які надійшли із казначейства для оплати електроенергії для світлофорів у Львові, скерують на зарплату працівникам підприємства. Відтак, з понеділка деякі світлофори у місті можуть відімкнути через борги.
10:32
У цьогорічній програмі понад 20 концертів - у стінах львівської філармонії лунатиме джаз, рокові-балади, твори Вівальді, Вагнера, а ще - українські народні пісні. Сьогодні вечір присвятили Джузеппе Верді, а в суботу слухачів подивує звучанням скрипки 1740-го року латвійсько-нідерландський музикант Ілля Груберт. Триватиме фестиваль аж до 9 червня.
17:10
Сьогодні рух трамваїв у центрі Львова був паралізований на кілька годин через пожежу в одному з будинків на площі Ринок. Там горіли дерев'яні балкони. До приїзду рятувальників полум'я почало перекидатися на мансарди.
11:38
13 червня тут стартує третій Alfa Jazz Fest. Організатори кажуть — як за кількістю гостей, так і за презентабельністю виконавців, він стане найбільшим за попередні роки. Одразу на кількох сценічних майданчиках виступатимуть найвідоміші джаз-мени світу. Серед них і живі легенди. Зокрема, володар премії «Греммі» Боббі Макферрін.