16:12
Диво-трамвай під назвою «Електрон» сьогодні презентували у Львові. Для міста ця подія довгоочікувана, бо мер Садовий обіцяв здивувати нею ще до кінця 2012 року. Потім градоначальник бив себе в груди, що трамвай запустять до 1 квітня. Проте з’явилась на люди ця машина лише сьогодні. Створено її на спільному українсько- німецькому підприємстві «Електронтранс».
14:21
Цей молодик уже не перший тиждень збирає гроші поблизу юридичного факультету ЛНУ імені Івана Франка. Що цікаво, перехожі частенько кидають гроші цьому чоловікові, бо не на псевдооперацію собі чи хворій дитині збирає, не на ремонт згорілої чи пограбованої хати, а на… «БУХЛО»!
00:33
24 червня у львівській галереї «Дзиґа» (вул. Вірменська, 35) відбулось відкриття проекту Олега Перковського «Щось тут не так». Як заявив сам автор, він звернувся до автоматичних рефлексій людини, які ми виконуємо механічно: в моменти роздумів щось неусвідомлено малюємо, клеїмо, вирізаємо. Саме з таких складників і вимальовується портрет кожної людини.
13:38
Зі скандалу розпочалась презентація соціального спортивного залу для дітей та молоді «Цитадель». Зенон Дашак, співорганізатор розвитку залу, координатор молодіжної ініціативи ЗСУВ заявив, що не розповідатиме про спортивний центр, оскільки… на нього напали охоронці Юрія Михальчишина, народного депутата України від ВО «Свобода».
23:41
Цьогоріч ICW’2024 в Україні пройде з 13 по 17 травня, його тема – «Коучинг для (всіх сфер) життя». В ICF Ukraine підготували потужну програму.
550