З «Beatles» у серці. У Львові відсвяткували день народження Пола Маккартні

Юлія Миколишин  |  Середа, 19 червня 2013, 07:02
Яскраве вбрання, танці в стилі рок-н-рол та музика легендарного гурту «Бітлз»… Позавчора львівські фани відтворювали атмосферу 60-х років. Таким чином активісти святкували дні народження своїх кумирів, зокрема, вечірку присвятили Полу Маккартні, якому виповнився 71 рік. Розважали гостей як професійні співаки, так і аматори.

Понад дві години присутні відпочивали під найкращі хіти відомих британців. Окрім оригінальних версій, кавер-гурти виконували й пісні власної інтерпретації.

Поспівати відомих пісень організатори, український фан-клуб гурту «Бітлз», запросили як професійних виконавців, так і аматорів. Ті кажуть, у своїй творчості без музики «бітлів»  не обійтись. «Це зразок класної музики для молодих музикантів, оскільки вони є тими файними хлопцями, зразками, яких потрібно наслідувати та любити, адже їх мелодика незвичайна і для любого музиканта буде корисно послухати їх репертуар. «Бітлз» має дуже багато стилістичних різних пісень, асоціації найрізноманітніші, найпозитивніші емоції, музика «Бітлз», вона така емоційна, мажорна», - ділиться враженнями від творчості «бітлів»  співак Назар Савко.

Святкування днів народжень відомих музикантів для українського фан-клубу традиція. Тож учора вечір присвятили Полу Маккартні. «Маккартні особливо в моєму житті - це один з найгеніальніших композиторів сучасності. Його пісні настільки мелодійні, настільки цікаві, незважаючи на свій поважний вік він і далі продовжить  світові турне, от у червні буде його концерт у Варшаві», - розповідає  президент фан-клубу «Beatles» Ростислав Ваврів.

Він також повідомив - вже 7 липня львівські фани «бітлів» святкуватимуть день народження ударника Рінго Стара. 

comments powered by HyperComments